Installation/ Förberedelse

Vid installation av hårdvara för mobilöppning följer du manualen för C61 dörrbox, mobil db eller R29s,

då denna installation sker på samma sätt som vanligt även vid mobilöppning.

När den fysiska installationen är klar skall enheten läggas till i Axessa Cloud, detta sker på normalt sätt genom

att navigera till "Enheter -> Alla enheter" klicka därefter på "Lägg till enhet" och ange namn och MAC klicka på spara.

Aktivera mobildörröppning

Aktivera mobilöppning sker i två steg, första steget är att aktivera tillägget under tilläggsbutik, därefter aktivera enhet.

Aktivera tillägg

Navigera till System -> tilläggsbutik.

Välj därefter på beställ på tillägget Mobilpassage

Nu är mobilpassage installerad på kundens cloudhosting.

Aktivera enhet

För att aktivera en enhet för mobilpassage navigerar vi till "Enheter -> Alla enheter"

klicka på den enhet som skall ha mobilpassage, under interfacet "läsare 1", "läsare 2" osv.

finns ett fält "kontaktlösdekal" här anger du dekalens idnr som börjar med NFC-XXXX. klicka på lägg till.

Dekalens id återfinns där röda rutan på bilden nedan finns.

Nu är enheten aktiv för mobil passage.