En komplett mobildörrbox innehåller följande.

• Kopplingsbox
  • Dörrcentralkort 150-010

Installation

För att installera mobil dörrbox behöver du ha tillgång till 12-24V DC i dörrmiljö eller där kortet skall monteras.

Börja med att lossa den övre tvåpoliga plinten som är spänningsmatning och anslut + på den övre skruven,

anslut därefter - till den nedre av de två skruvarna. Vänta med att anslut plint till dess att all inkoppling är utförd.

Beroende på vad som skall styras kopplar du in styrningen på den 3 poliga kontakten längst ner enligt exempel nedan.

Ellås

Portstyrning eller öppningsknapp externt system

Driftsättning

Efter att vi kopplat klart kan vi ansluta spänningsplint till kort igen..

När enheten startar upp tänds status led och inom 30-40 sekunder skall även netlight börja blinka.

uppstarten tar 30-120 sekunder första gången då registrering av enhet skall göras emot Telias

nät för att upprätta anslutning.

När enheten är startad så är det dags att lägga till enheten i systemet.

Surfa in på https://www.axessa.cloud

Logga in på din användare

Välj kund

Navigera till Enheter

Klicka lägg till enhet.

Ange namn på dörrmiljö samt ange MAC adress som finns angiven på enheten enligt bild nedan.

Klicka Spara.

Du kommer nu åter till enhetssidan. Här skall du nu se enhetens anslutningstid, mottagning.

Om enheten har anslutit enligt ovan så att det finns en anslutningstid och rapporterad mottagning är installationen klar

och du kan börja tilldela behörigheter.