För att skapa ett företag så måste man ha hostingtyp företag eftersom att gränssnittet ser olika ut beroende på vilken hostingtyp man har.

1.

Navigera till Hantera -> Företag.

2.

klicka på knappen "Lägg till företag".

När du klickar på skapa företag öppnar en ny ruta för skapa företag.

3.

Ange Företagsnamn samt ev. kontaktinformation och klicka på Skapa.

När företaget är skapat laddas sidan om och du möts av Företagsvyn.

När företaget är skapat laddas sidan om och du möts av Företagsvyn.

Lägenhetsvyns områden

(1. Information, 2. Hantera, 3. Filtera, Skapa och Behörighetsträd)

Information

På informationsområdet står det information om det företag du har skapat om själva lägenheten t.ex.

Lägenhetsnr, Innehavare1 samt innehavare2.

Hantera

På hantera området så väljer man vad man vill hantera. Vill man skapa kontakter så går man in på kontakter knappen. Vill man Skapa kort så går man in på kort knappen osv.

Filtrera, Skapa och Behörighetsträd

Detta område visar olika saker beroende på vad du har valt i Hantera området.

Till exempel om du Hanterar kontakter så kommer du kunna skapa kontakter samt se alla behörigheter för kontakterna. Filtrera är en sökfunktion som söker i behörighetsträdet. Till exempel om du vill söka efter en kontakt som är inlagd. I behörighetsträdet så kan man välja den kontakt man har sökt på och ändra inställningarna för den kontakten.

Skapa knappen skapar kontakter, kort beroende på vad man har valt i Hantera området.

Relevanta Länkar när man har skapat ett Företag.

Skapa kort - Klicka här

Skapa kontakt - Klicka här