Från 2 Februari 2022 är Axessa en del av StepLock koncernen, detta innebär att Axessa byter namn till StepLock Access.

Detta innebär att våra appar i takt med att dessa uppdateras får ett nytt utseende och byter namn till Steplock istället för Axessa.

Information

Nyheter i version 1.6

• Konto
  • Mobilöppning i samma app

Konto

För att underlätta hantering och aktivering har Steplock Access från och med uppdatering 1.6 infört att användaren registrerar ett konto i appen, kontot används för att spara aktiveringsuppgifter även efter uppdateringar och ominstallationer utan att behöva ha en ny aktiveringskod.

Mobilöppning

Om du sedan tidigare använt mobilöppning via Axessa Enyckel appen kan du logga in med samma användare som du använt för din eNyckel app, du får då även tillgång till mobilöppning i samma app som porttelefonen.

Vid skapande av nytt konto så förs tidigare aktivering in i kontot i nya appen så du behöver inte någon ny
aktiveringskod om du uppdaterar appen ifrån en tidigare Axessa Cloud app.

Skapa konto

Efter hämtning och uppdatering av appen är det dags att skapa ett konto i din app.
Starta appen och klicka på Har inte ett konto?

För att skapa ett konto behöver du ange din mailadress och lösenord.

Klicka på registrera.

Om du får registrering lyckats kan du logga in i din app.

Efter inloggning kommer din app att fungera som vanligt med samtal.