Tilläggskort WG-1 används för att utöka dörrcentral C61 med ett extra interface för kortläsare.

Interfacet ansluts på expansionsport på C61 (U2 + U6).

Installation

Tilläggskort WG-1 ansluts med en 4 trådskabel till dörrbox C61 passage

Kortläsare ansluts på plint U8 enligt färganvisning på kortet.

Aktivering

På Varje kretskort sitter en märkning ex. M-2114-009 Detta nummer används för att aktivera enheten i Axessa cloud,

börja med att navigera till Enheter -> Kortläsare -> dörrbox som enheten är ansluten till.

Scrolla ner till rubriken "Interface" ange M numret angivet på interfacet klicka på skapa

När interfacet är skapat klicka på Spara och invänta att utdata hämtas av dörrboxen.

Felsökning

1. Interface startar inte ?
    Svar: Kontrollera att + / - 12V är anslutet korrekt med dörrbox C61

2. Jag får inte någon kommunikation på kortläsaren eller dörrbox.
    Svar:
    1. kontrollera att RX / TX är anslutet korrekt mellan C61 och Interface

2. starta om dörrcentral C61 så ett dörrbox startar med de nya inställningarna.

Vid övriga frågor eller support är du välkommen att kontakta vår installationssupport på +46 (0)10-196 01 11