För att lägga till en eNyckel navigerar du in på den person/lägenhet eller företag som du skall tilldela behörigheten på.

(Hantera -> Aktuellt objekt ->klicka på enycklar -> Lägg till enyckel)

Ange därefter mailadress till personen som tilldelas behörighet under fältet E-post, ange därefter namn i rutan namn, klicka på skapa.

När enyckeln är skapad visas tilllgängliga behörigheter till höger i bilden, checka i de behörigheter som önskar på aktuellt enyckel (1) om larmstyrning finns möjlig och enyckel skall tilldelas behörighet att manövrera larm checka i behörigheter under larmzoner(2) och klicka därefter på spara.

Nu har behörighet skapats, personen har nu fått ett mail med en aktiveringskod, som matas in i app.

på följande länk finns information hur du aktiverar din app Aktivera app