För att editera ett företag navigera till Hantera -> företag klicka på raden för företaget som du önskar att ändra på.

När du klickat på företaget får du upp företagsvyn på skärmen.

Företagsvyn består av 3 områden (Information, Filtrera, Behörigheter)

Information

I denna flik finns informationen om själva företaget t.ex.

Företagsnamn och kontaktinformation

Filtrera

Filtrera är en sökfunktion som söker i behörighetsträdet nedanför.

Behörigheter

Här listas de behörigheter som företaget och dess personal har i form av

Kort, Kontakter i porttelefon, Fjärrkontroller, Portalanvändare, Enycklar.

när du kommer in på lägenheten är det kort som visas i första vy.

för att byta vy till t.ex. kontakter klicka på namnet kontakter.

vid varje överskrift visas ett nummer inom parentes ex.  Kort(24) detta menas med att

lägenheten innehar 24 st kort.

För att editera ett kort eller en kontakt klickar du på respektive kontakt.