Passerkoder kan skapas och redigeras via Hantera -> Passerkod.

Lägg till passerkod

För att lägga till passerkod navigera till Hantera -> Passerkod.

klicka på Lägg till passerkod.

Ange passerkod 4 siffror i PIN, ange ett beskrivande namn, välj hur koden skall vara aktiv.

klicka på lägg till.

Behörighetsvy laddas in, checka i de enheter som passerkoden skall aktiveras i.

Klicka därefter på Spara.

Editera passerkod.

för att editera passerkod klicka på passerkoden som du önskar att editera.

Du kan även välja att filtrera genom att ange sökkriterier i filtrera och klicka på filtrera knappen.

När du hittat koden du skall editera klicka på raden och kodvy laddas.

Genomför ändringar i namn, pin eller behörighet klicka därefter spara.

Ta bort passerkod

För att ta bort en passerkod klicka på passerkoden du önskar att radera.

Klicka på röda knappen Ta bort. Svara därefter på frågan genom att skriva Ta bort och klicka på OK.