I Axessa Cloud finns en kalender. Kalendern används för att markera ut specialdagar samt helger under året.

de svenska helgdagarna är med automatiskt.

För att editera kalendern navigerar du till Hantera -> Kalender.

Kalendern består av dels en informationsruta till vänster på skärmen som visar markerad dags information.

Blå flik indikerar markera dag, när kalendern öppnas är dagens datum markerad.

Dagar med Röd flik är helgdagar.

Lägg till , editera kalender.

För att ändra en dagtyp klicka på aktuell dag och ändra i droplistan typ.

samt ange en beskrivning klicka lägg till.

Ta bort helgdag eller specialdag.

Klicka på Ta bort

på frågan om du vill ta bort svara Ta bort och klicka OK.