För att lägga till ett hisskort klicka på "Lägg till enhet".

Mata där efter in enhetens MAC adress samt ett namn och klicka på Lägg till    .

när enheten är skapad letar du upp enheten i enhetslistan och klickar på den för att komma till editering.

Kontrollera att hisskortet har samma fastighet som kortläsaren i hisskorg.

Ange den ip du tidigare ställde på hisskortet i rutan ipadress.

checka i online för resp. våningsplan 1-8 som skall vara aktivt.

Namnge våningsplanet klicka på Spara.

Navigera därefter till kortläsaren som är monterad i hiss genom att gå till enhetslistan och klicka på enheten.

under enheten och flik läsare väljer du hisskortet under "Reläenhet"

Klicka därefter på spara.

När du sparar laddas sidan om och under flik läsare listas nu reläutgångarna som är aktiverade på hisskortet.

Checka det våningsplan som aktuell läsare skall styra

Välj om våningen skall ha ett upplåst schema välj isf. detta på resp. våningsplan.