Från version 2 av Axessa informationssystem så är menyn "husinformation ersatt med filer.

detta gör att du kan ladda upp filer direkt till systemet och sedan visa dem på informationstavlorna.

För att ladda upp en fil navigera till "Information -> Filer"

Klicka på "Lägg till fil"

Ange beskrivning på filen samt vilken fil som skall laddas upp.

Klicka därefter på lägg till

Nu får du upp en lista med olika enheter, checka i vilka enheter filen skall visas i och klicka på spara.