Vill du veta mer om widget och hur det fungerar läs artikel Widget generell.

För att skapa en widget navigerar du till "Information widget"

Klicka sedan på skapa widget

Börja med att Ge widget ett passande namn.
välj sedan vilken typ av widget det skall vara

idag kan du välja mellan

• Väder 1x standardstorlek
  • Twitter 1x standardstolek
  • Hållplats 1x standardstorlek
  • Bildkarusell 4x standardstorlek

När du valt widgettyp och namn klicka på "Lägg till".

När widget har skapats har du möjlighet att editera dess egenskaper

Egenskaper väder

Välja stad:

När du skapat din väder widget är det dags att välja stad i närheten, idag finns alla residensstäder i Sverige.

Därefter väljer du vilka skärmar som widget skall visas på.

Klicka på Spara

Egenskaper Twitter

När du skapat din twitter widget behöver du ange vilken twittersida som skall visas.

Klicka på Spara

Egenskaper Hållplats

När du skapat din hållplats widget behöver du ange vilken hållplats som skall visas, detta gör du genom att söka

på gatan hållplatsen ligger på / ansluter till. t.ex. Baldersväg Falun. klicka på sök.

När du hittat din hållplats kan du markera den och gå vidare och välj på vilken enhet widget skall visas.

klicka sedan på spara.