Från version 2.0 av Axessa informationssystem kan du skapa så kallade widgets på förstasidan.

Widget är en sorts miniprogram med information, dessa finns i dagsläget i några olika varianter.

När man skapar en widget kan dessa placeras på skärmen och sorteras i nummerordning.

Widgets finns i olika storlekar idagsläget 1x (standard storlek) samt 4x (tar upp 4 standard mått) placering
visas på exempel illustrationerna nedan.

Exempel med 8st 1x widget

Exempel med 4st 1x widget och 1st 4x widget

För att skapa en widget navigerar du till "Information -> Widget"