För att hantera inställningar för Mycourt navigera till System -> Inställningar.

Klicka på ändra på raden "Mycourt".

Under Mycourt inställningar kan följande hanteras.

• Kund id (Ditt kundnr hos my court.)
  • API nyckel (Skickas till mycourt)
  • Enhet (Vilken enhet skall kopplas tillbokning)
  • Tidsförskjutning starttid minuter (hur långt innan bokningsstart skall personen kunna använda kod)
  • Tidsförskjutning sluttid minuter (hur långt efter bokningsslut skall personen kunna använda kod).

Klicka på spara när du  är klar för att spara ändringar.

Bokningar

Under fliken bokningar finner du alla aktiva bokningar samt information om dessa.

Här kan du hämta upp kod, se om den laddats till läsare  samt söka på specifika datum.