För att ändra systeminställningar navigera till System -> Inställningar.

Klicka på "ändra" på System.

Under systeminställningar kan följande ändras.

• Typ av hosting (Normal, BRF, Företag)
    • Normal är personbaserat system. där man skapar personer och knyter taggar kontakter till
    • BRF/Boende är boendebaserat system. där skapar man lägenhet och på lägenheten knyter man personer.
    • Företag är företagsbaserat system. där skapar man företag och knyter sedan personer till det aktuella företaget.
  • Hosting språk.
  • Lagringstid log (Antal dagar till automatisk städning)
  • Anonymisera loggar (efter hur många dagar skall loggen anonymiseras)
  • GDPR datamaskning (*** ut känsliga uppgifter som telefonnr för att system inte skall kunna användas som kontaktlista)
  • GDPR signering (Om funktionen är aktiv skickas ett sms till mottagare av tag som får godkänna villkor innan tag kan aktiveras. här skriver man en kort beskrivning. ex. "Du har tilldelats ett kort i vårt passagesystem klicka på länk för att läsa och godkänna vårt GDPR avtal för att aktivera kort".
  • GDPR signeringsavtal (Här skriver du in informationen som personen skall godkänna.).