Vid aktivering av diverse funktioner i Axessa cloud kan SMS användas som leveranstyp.

t.ex. vid ny app eller portalanvändare.

Beskrivning
Lösning
Användare har ej fått sms fast du har lagt till dem som APP kontakt

1. Kontrollera att korrekt telefonnummer angivits, korrigera om fel.
    Klicka där efter på återaktivera vilket skickar ett nytt sms.
  2. I enstaka fall kommer ett sms inte fram även om det skickats och numret är ok. i dessa fall gå in på användaren och klicka på återaktivera
    så skickas ett nytt sms ut.