Ringgrupp är ett sätt att låta porttelefonen ringa flera kontakter samtidigt. Den som svarar först får samtalet och det läggs på för de andra som tillagda i ringgruppen.

1.

Navigera till "Hantera -> Ringgrupper"

2.

Klicka på knappen "Lägg till ringgrupp"

När du klickar på lägg till ringgrupp laddas sidan om

3.

Ange namn på din ringgrupp samt välj vilket schema du vill att ringgruppen ska ringa inom och klicka på "Skapa"

ett virtuellt gruppnummer skapas och sidan laddas om. (Bilden nedanför)

4.

Välj Kontakter eller Enheter beroende på vad du vill lägga in.

Under kontakter så kan du välja vilka kontakter som ska lägga in i ringgruppen.

Väljer du Enheter så väljer du vilka enheter ringgruppen ska synas på.

OBS - Vänta 5 minuter innan du testar på porttelefonen.