För att editera ett schema navigera till "Hantera -> Schema" , sök upp schemat som skall editeras

genom att söka på dess namn eller genom att välja schemat i listan över scheman.

klicka på raden för det aktuella schemat.

Schema vyn laddas in.

Upplåstschema passersystem

Under inställning anger du start och stoptid upp till tre start - stop per dag.

när du är klar klicka på spara.

Upplåstschema porttelefon

Under inställning anger du starttid och stoptid för resp. schema för angiven dag

Upplåst schema porttelefon används för upplåstning av dörr i porttelefon men kan även användas för

att styra när det går att ringa en kontakt.

När du är klar klicka på spara

Behörighetsschema

Ett behörighetsschema är ett schema som kan kopplas till ett kort och anger när person får passera in i byggnaden.

du anger start resp. stoptid för varje dag. anges ingen tid är personen obehörig den dagen.

När du är klar klicka på spara

Autotillkopplingsschema

Autotillkopplingschema används för att koppla till ett inbrottslarm en visstid om man missat att tillkoppla.

Man kan ange upp till 48 olika tider på ett dygn.

Du kan kopiera en dags tider till en annan dag genom att klicka på knappen kopiera.

byt därefter dag i droplistan och klicka klistra in.

Du kan även sätta varje heltimme eller halvtimme genom att klicka på resp. knapp och därefter endast radera de tider som inte tillkoppling skall ske på.