För att ta bort en kontakt i från systemet navigera till den Lägenhet, Företag eller Person kontakter finns under, alternativt använd sök funktionen under "Hantera -> Sök".

Via Sök

Via sök, om du öppnat kortet via sök kommer du direkt in på kontakt vyn, klicka på på den röda knappen
ta bort för att ta bort kontakten.

När du klickat ta bort får du en fråga om du verkligen vill ta bort kontakten, för att radera kontakten skriv

ta bort i rutan klicka på OK.

Nu är kontakten borttagen.

Via Lägenhets,Företags eller personvy

klicka på länken Kontakter i område 3 på bilden.

Klicka därefter på kontakt som du skall ta bort, Kontakt vy öppnas

klicka på på den röda knappen
ta bort för att ta bort kontakten.

När du klickat ta bort får du en fråga om du verkligen vill ta bort kontakten, för att radera kontakten skriv

ta bort i rutan klicka på OK.

Nu är kontakten borttagen.