För att editera en kontakt i porttelefonen klicka på aktuell kontakt.

Kontakten hittar du genom att navigera till Hantera -> Lägenhet, Hantera -> Företag eller Hantera -> Person.

Du kan även söka på namnet på kontakten genom Hantera ->  Sök.

Hantera - Lägenhet, Företag, Person

Öppna den aktuella lägenheten eller företaget/personen för att visa vy.

Klicka på Kontakter beläget i menyn i ruta 3.

Klicka därefter på den kontakt du önskar att editera.

Kontakt vy öppnas.

Behörighet

I kontaktvyn kan du enkelt redigera vilka porttelefoner kontakten skall visas i genom att checka i checkbox under enhet.

Namn

För att ändra namn i porttelefon ändra raden visningsnamn.

Återaktivera

Om kontakten har en app som behöver återaktiverats för att man har installerat app på ny telefon eller

om installerat appen klicka på på återaktivera knapp för att skicka ut ny kontakt.

Klicka på Spara när du redig