För att editera ett kort öppnar du det kort du skall editera.

Du kan öppna kortet genom att Söka på kortet eller öppnade ifrån Lägenheten, Företaget eller personen kortet tillhör, mer om detta kan du läsa här.

När du öppnar kortet visas kortvyn.

Behörighet på enhet

För att lägga till en behörighet i en enskild enhet checka i checkboxen för den aktuella enheten i listan enheter.

För att tilldela behörighet checka i checkboxen till vänster.

checkboxen blir grön för att indikera att behörighet tilldelats.

För att styra behörigheten enligt schema välj schema i dropdown listan.

Behörighet grupp

behörighet på ett kort kan även tilldelas via grupp. Grupp är en funktion där man i förväg skapar förutbestämda behörigheter som används i behörighetstilldelningen.

Du kan läsa mer om hur du skapar grupper under artikeln skapa grupp.

för att knyta en gruppbehörighet till kortet checka checkbox på önskad gruppbehörighet

enhetslistan nedan för kommer uppdateras med behörigheten tillhörade den mall som du checkat i.

När editering av kortet är klart. klicka på spara för att sända ändringar till systemet.