För att ta bort ett kort i systemet börja med att hämta upp kortet, detta kan göras antingen genom att navigera till Hantera -> Sök alternativt (Hantera -> Lägenheter),(Hantera ->  Företag), (Hantera -> Person) beroende på hosting typ.

Via Sök

Navigera till Hantera -> Sök

Skriv in kortnummer eller namn på person eller lägenhet som innehar kort klicka på sök.

Klicka på kortet för att hantera kortet.

Via Hantera Lägenhet, Företag, Person

Navigera till Hantera och sedan välja Lägenhet, Företag eller person beroende på vilken hostingtyp som ni har Klicka därefter på Lägenheten, Företaget eller Personen som innehar kortet.

om du inte hittar Lägenheter, Företaget eller personen filtrera genom att ange namnet på entiteten och klicka på filtrera

Klicka på lägenheten, Företaget eller personen för att få upp vy.

I Vyn filtrera fram kort som skall tas bort eller klicka direkt på kortet om det är synligt.

Kortvy

När du öppnat kortet finns det i vänstra området information en röd knapp med namnet ta bort

Klicka på ta bort, du får nu frågan om du verkligen vill ta bort kortet, om du fortfarande vill ta bort kortet

Skriv "Ta bort" och klicka på OK.