För att skapa ett företag så måste man ha hostingtyp BRF eftersom att gränssnittet ser olika ut beroende på vilken hostingtyp man har.

1.

Navigera till Hantera -> Lägenheter.

2.

klicka på knappen "Lägg till Lägenhet".

När du klickar på skapa företag öppnar en ny ruta för skapa företag.

3.

Ange Lägenhetsnummer, innehavare  samt ev. innehavare2. och klicka på Skapa.

När lägenheten är skapad laddas sidan om och du möts av lägenhets vyn.

Lägenhetsvyns områden

(1. Information, 2. Hantera, 3. Filtrera, 4. Skapa Kort, 5. Behörighetslista)

Information

I denna flik finns informationen om själva lägenheten t.ex.

Lägenhetsnr, Innehavare1 samt innehavare2.

Hantera

Man väljer den underrubrik i Hantera fliken som man vill ändra något på. Vill man skapa kontakter så går man in på underrubriken kontakter.

Filtrera

Filtrera är en sökfunktion som söker i behörighetsträdet nedanför.

Skapa Kort

I den här fliken så skapar du nya kort eller kontakter. Det beror på vad för underrubrik man väljer på Hantera fliken.

Behörigheter

Här listas de behörigheter som lägenheten och dess innehavare har i form av

Kort, Kontakter i porttelefon, Fjärrkontroller, Portalanvändare, lloq keys, Enycklar och Enheter.

När du kommer in på lägenheten är det kort som visas i första vy.

för att byta vy till t.ex. kontakter klicka på namnet kontakter.

För att Skapa ett kort eller en kontakt klickar du på respektive meny element (svart text betyder att du är på denna meny).

Klicka på "Skapa kort" eller "Skapa kontakt" för att lägga till ett nytt kort eller kontakt i systemet.

mer information om skapa kort, kontakter finner du under resp. artikel.