För att ta bort en lägenhet navigera till Hantera -> Lägenheter.

Klicka på lägenheten som skall tas bort.

När du klickar på lägenheten öppnas lägenhetsvyn, klicka på röda knappen ta bort.

OBS. Att ta bort en lägenhet betyder att alla kort, kontakter, användare m.m. kommer att raderas permanent.

När du klickar på ta bort får du upp en bekräftelse ruta, för att ta bort skriv ta bort och klicka på ok.

OBS. om endast lägenheten skall byta ägare redigera istället informationen genom att ändra i textfälten

och radera ev. kort som inte försvidare till nya ägaren/innehavaren.