1.

Navigera till Hantera -> Grupper

2.

Klicka på knappen "Lägg till grupp"

Nu öppnas inställningsruta för att skapa grupp, rutan ser ut enligt nedan.

Välj Typ av grupp, normalt är grupptyp (Behörighetsgrupp) det är denna som styr kort m.m.

typ Apps grupp är för grupphantering av integrerade system via Steplocks integrationsbrygga APPS.

3.

Ange grupptyp, namn, beskrivning samt fastighet och klicka på skapa.

Sidan laddas nu om och du får en enhets lista presenterad. här checkar du i behörigheten som denna grupp skall ha.

(Passage) öppnar dörr, (Tillkoppla) är larm till, (Frånkoppla) är larm frånkoppling samt schema är när kortet skall vara behörigt.

4.

När önskade enheter är gröna klicka på Spara för att spara och uppdatera systemet.