För att editera en enhet klickar man på raden för aktuell enhet.

När du klickar på menyn laddas enhetsinställningar upp.

Menyn innehåller alla inställningar som tekniker och användare kan ställa in.
Menyn ser ut enligt nedan.

Menyn är uuppdelad i Fyra områden.

Information

• Fastighet
  • MAC address
  • Modellbeteckning
  • Programvara
  • Aktiveringsdatum (Dag garanti räknas ifrån)
  • Senast ansluten

Läsare

• Enhetsnamn (Beskrivande namn på enhet.).
  • Upplåstschema (vilket schema som skall följas för upplåsttider).
  • Endastkort (vilka tiden på dygnet man kan passera genom att bara använda tag utan kod).
  • Öppettid (tid i sekunder som dörren skall vara öppen vid godkänd tag eller kod.)

Inställningar

• Standard vy (kontaktlista / knappsats, vilken visas när man kommer till enheten).
  • Viloläge (skall enheten vara igång jämt eller skall den släcka skärmen.
  • Viloläge tid (om viloläge är aktivt, hur lång tid dröjer det innan den aktivera).
  • DTMF kod (siffra på telefon som används för att öppna dörren).
  • LED (när skall inbyggda belysningen vara aktiv).

Nätverk

• Nätverksinställningar.