I detta avsnitt går vi igenom hur du tar emot ett samtal med en iPhone.

iPhone har från och med IOS 10 uppdateringen byggt in en funktion som
kallas phonekit, i samband med detta måste alla telefon och video appar följa denna standard.
för att få vara kvar på Appstore.

Phonekit har många fördelar men är kan även uppfattas som krångligare
innan man har vant sig.

Den stora fördelen är att din telefon kommer att dra mindre batteri då appen startar
med en pushnotis.

Nackdelen är att man ifrån låsskärm (låst telefon) inte längre får se video direkt
när man svarar utan måste klicka på video knappen först och låsa upp enheten.

Inkommande samtal (Låst telefon)

Vid ett inkommande samtal ifrån din Steplock porttelefon kommer din Iphone att ringa som vanlig.

om du har IOS 13 eller senare kommer det står "Okänd ringer enligt bild nedan, detta ändras inom

1-2 sekunder till namnet på porttelefonen. Vänta med att svara tills dessa att okänd försvunnit.

För att svara sveper du svara slidern till höger precis som vanligt.

nu kopplar samtalet upp och du möts av bilden nedan.

Om du är nöjd med bara tal kan du fortsätta konversationen här. För att öppna klickar du på knappsats och sedan på den siffra som används för att öppna er dörr (normalt 0 eller 5).

För att få se videosamtalet klicka på knappen Video, nu öppnas Steplock Cloud och samtalet övergår till video.

För att öppna dörren ifrån video läget klicka knappen med hänglåset på.