Vidarekoppling

Om du vid något tillfälle vill skicka samtal ifrån din kontakt på porttelefonen till någon annans telefon,

t.ex. när ni åker på semester och någon som normalt inte tar emot samtal skall svara.

Starta då Steplock Cloud appen och klicka på "Porttelefon"  längst ned på skärmen.

Gå därefter in på "Vidarekoppling"

Inne i menyn vidarekoppling skriver du in telefonnumret genom att klicka på raden "Telefonnummer" om det inte redan ligger ett inlagt nummer som samtalet skall vidarekopplas till.

Ändra därefter Av till På, nu är vidarekoppling aktiverad och du kan backa tillbaka med tillbaka knappen.

För att avsluta vidarekoppling går du tillbaka till samma meny och ställer om På till AV nu är vidarekoppling inaktiverad.

Obs vid vidarekoppling kommer samtalet skickas som vanligt samtal och inte kunna skicka bild utan det blir som ett vanligt telefonsamtal och den som svarar kan prata med besökaren och öppna genom att klicka på # eller den siffra som är vald i systemet för att öppna dörren.

Det nummer som kommer att ringa är 023-701 80 20.

Stör Ej

För att slå på "Stör Ej" funktionen klicka på "Porttelefon" längst ned på skärmen.

Gå därefter in på "Stör Ej" och slå Av eller På.